Over ons

ABC Bedrijfsservice B.V.

 

Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het detacheren, uitzenden, werven en selecteren van vakpersoneel. Op basis van dit specialisme voorzien we bedrijven van de juiste mensen met de juiste vaardigheden.

U weet dat vakmensen schaars zijn. Om te kunnen bemiddelen tussen vraag en aanbod kijken wij daarom ook over de landsgrenzen heen. Sinds begin jaren tachtig werd het werven, selecteren en detacheren van buitenlandse werknemers één van onze speerpunten. Wij beschikken over een pool van capabele arbeidskrachten uit de EU, voor uiteenlopende werkzaamheden in onder meer de sectoren: petrochemie, horeca, productie, metaal, logistiek en de bouw.

Wij brengen vraag en aanbod van tijdelijke of flexibele arbeid bij elkaar. U heeft daarbij geen omkijken naar arbeidsvoorwaarden en belastingtechnische aangelegenheden. Wij nemen het allemaal voor onze rekening, zodat u al uw aandacht kunt geven aan de voortgang van uw bedrijfsprocessen.

En de werknemers zelf? Die kunnen rekenen op een goede baan, met daarbij alle arbeidsvoorwaarden die je van een goede werkgever mag verwachten. Vakmensen kunnen zich zo echt met hun vak bezig houden. Wij nemen ze alle zorg daaromheen uit handen.

 

Waarom zijn wij anders?

Ontmoet ons team

Stap binnen in de wereld van ABC Bedrijfsservice BV en leer onze getalenteerde teamleden kennen

Ons Europees netwerk

 ABC besteed veel tijd en energie aan de werving goede vakkrachten. Met onze internationale recruitmentafdeling bestrijken we meer dan 15 landen binnen de EU. Allemaal zorgvuldig geselecteerde partners die ons dagelijks voorzien van nieuwe vakkundige en gemotiveerde kandidaten.

Bij ABC zijn we ervan overtuigd dat een goede voorbereiding essentieel is voor het zoeken naar de perfecte match. We inventariseren uw wensen en eisenpakket uitvoerig om de juiste selectie te maken. 

Opdrachtgevers

 Al jaren een betrouwbaar uitzendbureau in de petrochemie, horeca, productie, metaal, logistiek en de bouw.. Iedere dag zetten wij ons in om dé waardevolste vaklieden aan ABC te binden. Met onze jarenlange ervaring in de branche weten wij als de beste de weg naar het bereiken, verbinden én vooral behouden van vakpersoneel. Ook halen wij ontzettend veel energie uit het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Zij zijn erg waardevol voor ons. Maar hun vertrouwen in onze expertise is eigenlijk nog waardevoller! Voor raad en daad bij personeelsvraagstukken weten al velen de weg naar ABC te vinden. Veel personeelsvraagstukken zijn ingebed in raamcontracten in samenspraak met onze opdrachtgevers. Iets waar wij enorm trots op zijn! Voor hen is ABC de verbindende factor die zorgt voor stabiliteit, continuïteit en het allerbelangrijkste: bekwame vaklieden voor elk project, op ieder moment. ABC is dé bruggenbouwer tussen opdrachtgevers en vakpersoneel. Een ondersteunende factor voor beide partijen. Wij zorgen voor optimaal werkplezier bij ons vakpersoneel door goede coaching, begeleiding én indien nodig zelfs huisvesting. Een overkoepeld geheel dus! Met dit totaalpakket voorzien wij opdrachtgevers van tevreden personeel.